바로가기 메뉴
본문 바로가기
주메뉴 바로가기
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    이미지 고정
    상품 주요특징 입력폼
    수상내역 2020년도
    접수번호 K2020A01_00061
    출품부문 제품디자인 > 전기·전자제품
    출품자명 조재승
    출품자구분 초대디자이너
    출품명 듀얼 조리기구 디자인
    상품 주요특징 한글 - 한국 음식문화에 맞는 그릴+찌개 공간을 활용 실속 구성을 하여 한국 음식 및 외국 음식을 조리 및 섭취하는데 에 있어 불편함이 없는 구성으로 디자인 - 사용자행태 연구, 경험을 통한 서비스(사용성)디자인 개념을 도입, 사용 편의성을 높인 제품디자인 개발 - 조립과 완성도 높은 구조의 디자인을 제시하여 생산 공정의 효율을 높이고 품격있는 제품으로 가격 경쟁력 확보
    영문 - By using the grill + stew space that fits the Korean food culture, There is no inconvenience in cooking and eating Korean and foreign food. Design by composition - User behavior research, introducing service (usability) design concept through experience, Development of product design with improved usability - Improve the efficiency of the production process by presenting a structure (design) with high level of assembly and completion, and secure price competitiveness by positioning it as a quality product