수상내역 |
2019년도 Winner |
접수번호 |
G2019B02-00049 |
출품부문 |
시각/정보 디자인 > 패키지 디자인 |
출품기업명 |
신청회사 : (주)크리에이티브애드 창, 신청회사2 :
농업회사법인삼다원주식회사 |
출품자구분 |
중소기업 |
출품명 |
장만순산삼가 공진보정 |
상품 주요특징 |
한글 |
삼다원은 조상의 지혜에 새로운 기술을 결합하여 건강식품의 수준을 한층 끌어올려 왔습니다. 제품의 우수성과 독창성으로 국내외 어워즈에서 많은 상을 수상했으며, 2016년 대한민국산업포상을 수훈했습니다.
사람을 가장 먼저 생각하는 기업 ‘삼다원’에서 시간과 정성의 가치를 담아 개발한 ‘장만순산삼가 공진보정’, 이 제품은 유네스코 세계기록인 동의보감 처방을 기초로 원재료 특성에 맞는 전통법제에 80°C에서 4,300분 저온추출 방식을 사용한 건강식품입니다. 피로와 스트레스가 많은 현대인의 면역력 향상을 통해 건강함을 지킬 수 있도록 했습니다.
삼다원의 특허기술 (특허청 특허 CERTIFICATE OF PATENT 제10-0997054호)이 산양삼의 효능을 극대화시킵니다. 국내산 산양산삼, 국내산 홍삼, 제주산 꿀, 국내산 당귀, 숙지황, 박하 등 주요 약재를 믿을 수 있는 국내산 원료들로 선별하였으며, 위생적인 환경에서 전통 옹기를 사용하여 중탕하고 자연 숙성과 건조과정을 거쳐 소비자들이 안심하고 믿을 수 있도록 만들었습니다. 좋은 원료를 80°C에서 4,300분 저온추출방식은 원료의 성질을 그대로 유지시켜, 우리 몸에 필요한 영양성분의 손실을 최소화 시킵니다. 인체 흡수율을 높이기 위해 원료를 정갈한 술로 씻는 주세 방식을 고집하여 원료의 기운을 몸 전체로 잘 퍼지게 합니다. 또한 전통 시루 원리를 이용하여 막걸리로 찌고 말려서 원재료의 독소를 제거하고 흡수를 더합니다.
보관 및 복용이 편리한 스틱 형태로 발효 산양삼을 통째로 갈아넣어 영양이 그대로 담겼습니다. |
영문 |
'Samdawon' has combined the wisdom of ancestors with new technologies to raise the level of health food. It won many awards in domestic and international awards for its superiority and originality, and won the Korea Industrial Award in 2016.
This product is based on UNESCO world record, GONGJINBO-JUNG BY CHANG M,S FAMILY’S KOREAN WILD GINSENG's prescription, and it is based on the traditional law that is suitable for the characteristics of raw materials and it is 80 ° C is a health food using low temperature extraction method for 4,300 minutes. We have been able to maintain our health through improvement of immunity of modern people who are fatigued and stressed.
Samdawon's patented technology (Patent Office CERTIFICATE OF PATENT No. 10-0997054) maximizes the efficacy of goat's ginseng. Domestic raw materials such as domesticated domestic goat ginseng, domestic red ginseng, Jeju mountain honey, domestic ginseng ginseng, Sukjiwu, mint, and other medicinal materials were selected as reliable raw materials. In traditional hygienic environment, We made it safe and reliable. The low-temperature extraction method of good raw material at 80 ° C to 4,300 min keeps the properties of raw materials intact, minimizing the loss of nutrients required for our body. |